Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/10/2013
Arhiva Zile si Nopti

Iași Guitar Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Iași Guitar Festival Share Iași Guitar Festival


**Iași Guitar Festival 2013**, eveniment unic în România, promovează în rândul publicului potenţialul imens al chitarei, mai ales în genurile **clasic** şi **jazz**. Joi, 7 noiembrie 2013, de la 14, are loc la Atrium Palas Mall **concursul de chitară electrică** la care pot participa tineri cu varste cuprinse între 9 și 19 ani.

Aceștia vor interpreta două piese, de factură rock și tip improvizație. Mai multe detalii despre înscrierea în competiție și despre desfășurarea acesteia se regăsesc pe [site-ul](http://www.iasiguitarfestival.ro/?content=1) Tot pe 7 noiembrie 2013, IAȘI Guitar Festival îi aduce în scenă pe Nicu Patoi și Platonic Band (București) care vor sustine un concert în cadrul turneului de promovare Middle Of The Week Tour, prezentând publicului noul album intitulat Sweet Little 6STRING.
Concertul are loc la **Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților Iași**, de la ora 19.30.

Vineri, 8 noiembrie 2013, Filarmonica „Moldova” Iaşi în parteneriat cu IAŞI Guitar Festival vă invită la **Teatrul Luceafărul**, de la ora 19, să audiaţi concertul “Fantasía para un gentilhombre” de Joaquín Rodrigo, sub bagheta dirijorului Vlad Agachi şi în interpretarea chitaristului Dan Alexandru Arhire, acesta din urmă revenind pe scena filarmonicii ieşene, după ce în primăvara aceluiaşi an a interpretat celebrul Concerto de Aranjuez.

„IAȘI Guitar Festival 2013 – Ediția a VI-a” este un eveniment realizat de Asociația ”Excelență pe Portativ”, Casa de Cultură a Studenţilor Iași, Filarmonica „Moldova” Iași și Palas Mall

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută