Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/10/2013
Arhiva Zile si Nopti

Companiile IT din Iași fac recrutări la Târgul de Cariere

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Companiile IT din Iași fac recrutări la Târgul de Cariere Share Companiile IT din Iași fac recrutări la Târgul de Cariere


Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de profil din România, își deschide porțile și în această toamnă la Iași, unde vor avea loc două ediții: una dedicată mediului IT și care reunește marile companii din domeniu (marți și miercuri), dar și un eveniment de carieră dedicat altor domenii precum producție și tehnică, servicii, financiar, marketing (5-6 noiembrie). Ambele evenimente vor fi găzduite de Palas.

Târgul de Cariere în IT, evenimentul care va avea loc săptămâna viitoare, reunește zeci de companii consacrate, precum Unicredit Business Solutions, Firecredit+, Silicon Service, Webfusion sau Youngulture.

**O noutate constă în schimbarea orarului de vizitare (11.00 – 19.00)**, pentru a le face mai facil accesul și candidaților care lucrează. Tinerii cu studii superioare, absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă, sunt principalii candidați vizați de companiile angajatoare prezente la Târgul de Cariere.

**Workshop-uri gratuite de carieră**

Organizatorii le mai propun participanților **traininguri și seminarii pe tema găsirii vocației și a progresului rapid în carieră, dar și sesiuni de consultanță unu-la-unu în carieră și întâlniri cu invitați supriză, în cadrul Atelierului de Cariere**. Participarea la aceste evenimente este gratuită, iar în cadrul lor, participanții vor putea afla cum să se integreze rapid la birou, cum să lucreze mai bine cu managerii, dar și discuții despre politici de recrutare, politici de dezvoltare personală și multe altele.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută