Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/10/2013
Arhiva Zile si Nopti

Trupa Bere Gratis a implinit frumoasa varsta de 15 ani

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trupa Bere Gratis a implinit frumoasa varsta de 15 ani Share Trupa Bere Gratis a implinit frumoasa varsta de 15 ani


Bere Gratis sarbatoreste aniversarea celor 15 ani cu o serie de concerte extraordinare!

Pe data de 20 septembrie, trupa Bere Gratis a implinit frumoasa varsta de 15 ani. 15 ani in care inimile lor bat alaturi de cele ale fanilor. Pe baietii de la Bere Gratis ii stim cu totii. In tot acest timp, am fredonat cel putin o melodie de-a lor si de-a lungul timpului ne-au incantat cu muzica buna si de calitate.

Mihai, Robert, Marian, Marius si Radu spun despre ei ca: “Am pornit la drum în 1998 cu multă naivitate sinceră, cu avântul specific vârstei şi vremurilor, cu credinţa că întreaga lume ni se aşterne la picioare. Cincisprezece ani mai târziu, după multe piese care s-au aflat pe buzele tuturor şi sute de concerte în toate cele patru zări, suntem mai maturi, dar mânaţi de aceeaşi pasiune şi abnegaţie.

Notorietatea nu ne-a schimbat, iar respectul faţă de public şi-a păstrat aceeaşi însemnătate sacră.”
Asadar, trupa Bere Gratis se pregateste sa isi intalneasca “ecoul” in turneul aniversar “Bere Gratis 15 ani”. Concertele sunt programate dupa cum urmeaza:

– 24 octombrie, ora 20:00 la Brasov
– 26 octombrie, ora 19:30 la Galati
– 27 octombrie, ora 20:00 la Suceava
– 01 noiembrie, ora 20:00 la Sibiu
– 02 noimebrie, ora 20:00 la Alba Iulia.

De asemenea, cu prilejul aniversarii de 15 ani, trupa are un mesaj pentru cei care ii indragesc si ii asculta dupa atata timp cu aceeasi placere: “Vrem sa ne oglindim in ochii vostri cel putin 15 ani de acum inainte. Vrem sa va regasiti in versurile si in muzica noastra, asa cum s-a intamplat si pana acum. Nedespartiti pe acelasi drum. Multumim, draga Ecoule!”

Biletele pot fi achizitionate pe http://biletebrasov.ro/

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută