Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/10/2013
Arhiva Zile si Nopti

Transylvania Wine Fair – Brasov Business Park.

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Transylvania Wine Fair – Brasov Business Park. Share Transylvania Wine Fair – Brasov Business Park.


Kron-Tour EXPO Fairs & Exhibitions, divizia specializata in organizarea de evenimente a Kron-Tour Lufthansa City Center va invita la targul de vinuri **“TRANSYLVANIA WINE FAIR” (TWF)** ce va avea loc in perioada 18-20 octombrie 2013 la Brasov in locatia **Brasov Business Park**.

SELGROS CASH & CARRY, unul dintre cei mai importanti actori din comertul romanesc,
s-a alaturat acestui eveniment in calitate de PARTENER OFICIAL !

In calitate de Parteneri participa COTNARI si DELACO.

Aflat la prima editie, “Transylvania Wine Fair” se doreste a fi cel mai complex eveniment din domeniu de pe piata brasoveana, reusind sa aduca laolalta unii dintre cei mai mari producatori si distribuitori de vinuri din Romania si nu numai ! Consideram ca Brasovul merita cu adevarat un asemenea targ si speram ca publicul sa-l aprecieze la adevarata valoare.

La eveniment vor fi prezenti peste 30 de expozanti, respectiv: producatori, importatori si distribuitori de vinuri, cafea si ciocolata, branzeturi, mezeluri, accesorii pentru vinuri, echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor. Vor fi prezente reviste si bloguri de specialitate, de referinta: Revista Fermierului, HRB Expert, Vinul.ro si Vinland.ro

Pe parcursul celor trei zile ale targului, vizitatorii vor putea sa deguste atat vinuri romanesti cat si de import, mezeluri, branzeturi, ciocolata si vor putea sa achizitioneze produsele preferate la cele mai bune preturi.

Deloc de neglijat este faptul ca in prima zi a targului vor fi organizate doua actiuni conexe, respectiv: o degustare dedicata profesionistilor (manageri de hoteluri si restaurante din zona, somelieri, etc.) si un seminar pentru lucratorii din acest domeniu care doresc sa-si perfectioneze metodele de comunicare si promovare a vinului, sustinut de Publicatia Vinul.Ro De asemenea, Asociatia Somelierilor din Romania va sustine un seminar pe tema comercializarii vinului.

Evenimentul va fi animat de o serie de activitati menite sa starneasa interesul vizitatorilor:

• Demonstratii de arta culinara
• Invitati speciali
• Concursuri cu premii (tombole)
• Lansari de carte

Va invitam asadar sa ne treceti pragul si sa degustati cele mai bune vinuri, dupa urmatorul program:

– 18 OCTOMBRIE: 12-20
– 19 OCTOMBRIE: 10-20
– 20 OCTOMBRIE: 10-18

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută