Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2013
Arhiva Zile si Nopti

News Alert!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii News Alert! Share News Alert!


…pentru un nou show incendiar si monstruos @ **Beciul groazei** – o locatie tenebroaso-misterioasa inca necalcata de oamenii cu frica…de vampiri
… cand? tot pe surse am aflat ca in timpul [**Dracula Film Festival**] (http://draculafilm.ro/petreceri/)

Revenim!

PS:
cateva informatii din dosarele celor doi:

Pe numele său real **George Andreescu**, **Gojira** activează încă din 2005 pe scena muzicală electro-techno-pop autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breakbeat și dubstep. A studiat pianul și a făcut canto la școala de muzică din Slobozia, făcând naveta între acest oraș și Țăndărei – localitatea natală. Predispus către combinații îndrăznețe și nemaipracticate, prestațiile sale oferă ascultătorilor un plus de adrenalină.

**Planet H** **(Paul Opriș)** este un muzician și producător din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima”. A fondat formațiile rock Narkoma și Godmode, iar de 10 ani face în paralel muzică electronică. Este cunoscut pentru remixurile dubstep pe care le-a realizat pentru piesele Varză (Vița de Vie), Ne Place (ROA), Coboară-mă în Rai (Coma).

Gojira și Planet H s-au cunoscut în cadrul proiectului “Green Channel”, însă au început să colaboreze intens în special în ultimul an. În prima jumătate a lui 2012 au produs împreună piesele “Dă-i mai tare” (feat. DOC) și “Fugi” (feat. Deliric) – două colaborări cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști hip-hop din România.

05 iunie 2013: Gojira & Planet H lansează împreună cu DOC și Deliric videoclipul noului lor single, “Fac Ce-mi Place”.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută