Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/10/2013
Arhiva Zile si Nopti

Delicii culinare la înălţime

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Delicii culinare la înălţime Share Delicii culinare la înălţime


Uneori simţi nevoia de un răsfăţ, simţi nevoia să fii înconjurat de eleganţă, să mănânci ceva mai altfel, mai special. Ce să faci? Mergi la Restaurantul Belvedere, unde cu siguranţă vei avea o experienţă cu totul şi cu totul aparte, de la peisajul minunat, până la servirea ireproşabilă. Ca să nu te plictiseşti de acelaşi preparate, Restaurantul Belvedere îşi schimbă meniul o dată la trei luni. Toate specialităţile din meniu sunt creaţie proprie ale maestrului bucătar Ioan Florescu, câştigător al multor concursuri de artă culinară. Experienţa şi talentul bucătarului îşi spun cuvântul, dovadă fiind minunăţiile pe care acesta le creează în bucătărie. Dacă vrei să fii surprins, poţi comanda surpriza bucătarului: decizi ce tip de carne doreşti, iar bucătarul va face un preparat care nu se află în meniu, special pentru tine. Am mâncat la Belvedere o specialitate impresionantă atât prin aspect, cât şi prin combinaţia de arome: Duo din muşchi de vacă, medalion de somon, ruladă din brânză de vaci cu crutoane de pâine, piure de spanac cu roşii, ou ochi de prepeliţă şi sos reducţie de Porto. Este într-adevăr o operă de artă culinară ce surprinde plăcut, combinând carnea roşie şi fileul de somon, despre care trebuie spus că are o aromă inconfundabilă. Este destul de greu de descris gustul pe care îl are această specialitate, aşa că mai bine încerci şi tu!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută