Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/10/2013
Arhiva Zile si Nopti

Târgul V for Verde a atras peste 1.500 de vizitatori

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Târgul V for Verde a atras peste 1.500 de vizitatori Share Târgul V for Verde a atras peste 1.500 de vizitatori


**V for Verde**, târgul minţilor deschise, desfăşurat în acest weekend în Bucureşti, a atras un număr mare de vizitatori. Pe 28 şi 29 septembrie, Casa Universitatorilor din Bucureşti a fost „gazda” a peste 1.500 de persoane interesate de un mod de viaţă sănătos şi care se bucură de orice moment cu energie şi pasiune.

În cele două zile ale târgului, cei 50 de expozanţi atenţi selectionaţi au întâmpinat vizitatorii cu delicatese şi bunătăţi bio, cosmetice organice, ateliere de gătit, workshop-uri, colecţii de modă green chic fashion şi haine preloved, precum şi produse eco deco, realizate din materiale reciclate şi alternative.

Invitata specială, **Olivia Steer**, cunoscută ca adeptă a regimului raw-vegan, a oferit sfaturi despre dieta pe bază de crudităţi şi despre cum reuşeşte să îi atragă spre acest stil de viaţă sănătos chiar şi pe copiii ei, cei doi băieţi în vârstă de 5 şi 7 ani. Îndrăgita vedetă a oferit autografe celor care au cumpărat volumul său, “Dulciuri de poveste”, apărut la Editura Humanitas, 2013. Tot mesaje despre cum să avem grijă de sănătatea noastră a transmis şi **Larisa Petrini, Ambasador Jamie Oliver în România**, care a făcut demonstraţii de gătit şi a dezvăluit mici secrete ale cunoscutului bucătar britanic.

Toţi cei care au trecut pragul târgului au intrat în Tombola V for Verde şi au câştigat multe “premii verzi” (cosmetice bio, tricouri pictate şi cusute manual şi multe alte produse atractive), iar persoana cu cea mai frumoasă bicicletă a primit ca accesoriu de la Pegas un coş cochet.

Anul acesta s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a târgului V for Verde; prima ediţie a avut loc în toamna anului 2012 şi a adus împreună peste 30 de expozanţi şi 1.000 de vizitatori.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută