Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Fall into Cluj Cowork

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fall into Cluj Cowork Share Fall into Cluj Cowork


Vineri, 4 Octombrie Cluj Cook îți deschide porțiile pentru noul sezon de toamnă.

**Fall into Cluj Cowork** este petrecerea de deschidere a noul sezon de toamnă. Evenimentul va avea loc în data de **4 Octombrie, orele 18:00**, la sediul de pe Emil Isac 23.

Printre surprizele de aici se numără vouchere pentru lucru gratuit în cadrul spațiului, tururi ghidate ale spațiului, cunoașterea membrilor actuali și multe altele. Pentru a sărbători noul sezon e muncă, Fall into Cowork este o petrece cu tematica autumnală, cu multe nuci, prăjituri cu dovleci și must.

Dacă încă nu știți ce este spațiul Cluj Cowork, vă invităm să aflați! Mai multe detalii [aici](http://www.facebook.com/events/641237842583368/)

**Cluj Cowork este un concept de spațiu de muncă diferit de toate birourile sau firmele din Cluj-Napoca**.. Situat într-un spaţiu istoric, Cowork oferă birouri de lucru flexibile şi un studio pentru brainstorming, colaborare şi întâlniri cu clienţii. Printre beneficiile coworking-ului se numără : socializare, conectare, networking de business, schimbul de idei, noi oportunități de business, economii privind costul chiriei, contactul cu oameni deschiși și creativi.

[Cluj Cowork](http://clujcowork.ro/) a fost înființat în anul 2011, pe 5 decembrie. Inițiatorul tribului, Robbert, care deja locuia în Cluj de 5 ani, a descoperit mai multe oportunități pentru o asemenea afacere. A ajuns să cunoască mulți programatori și profesioniști IT, care aveau nevoie de un spațiu dedicat liber întreprinzătorilor pentru a lucra și a dezvolta o comunitate.

8”Comunitatea freelancerilor se dezvoltă rapid, iar Cluj-Napoca nu face excepţie de la acest lucru. Munca la domiciliu nu mai intră în aria profesionistă şi nici nu este considerată că ar contribui la dezvoltarea intelectuală. De aceea, putem spune că oferim un loc tinerilor să se dezvolte pe mai multe niveluri”*, spune inițiatorul spațiului Cluj Cowork, Robbert Visser.

Cluj Cowork găzduiește diferite evenimente, în principal legate de IT, însă tematicile vor fi diversificate și spre cele de networking, artă, educație, iar din comunitate fac parte designeri, programatori, blogeri și oameni de marketing.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută