Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Transylvania Wine Fair (TWF)

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Transylvania Wine Fair (TWF) Share Transylvania Wine Fair (TWF)


**Kron-Tour EXPO Fairs & Exhibitions**, divizia specializata in organizarea de evenimente a Kron-Tour Lufthansa City Center a lansat prima editie a targului de vinuri

**“TRANSYLVANIA WINE FAIR”(TWF)** ce va avea loc in perioada **18-20 octombrie 2013 la Brasov** in locatia **Brasov Business Park**
.
Manifestarea se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de vinuri, bauturi alcoolice, cafea si ciocolata, produse culinare, accesorii pentru vinuri, ambalaje pentru bauturi, echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor, reviste si blogguri de specialitate.

Deloc de neglijat este faptul ca segmentul tinta mentionat mai sus, va beneficia de o reducere de 25% la chiria pentru spatiul amenajat, in conditiile in care inscrierea si plata integrala se vor efectua pana la data de 15 SEPTEMBRIE 2013 !
Evenimentul va fi animat de o serie de activitati menite sa atraga vizitatori din domeniul Horeca dar si consumatori dornici de a achizitiona produsele preferate la oferte speciale. Aceste activitati vor consta in:

– Degustare de vinuri
– Cursuri sustinute de specialistii din domeniu, dedicate angajatilor din Horeca
– Demonstratii de arta culinara
– Expozitii foto, pictura
– Invitati speciali
– Concursuri cu premii
– Lansari de carte

Expozantii care inchiriaza un spatiu mai mare de 30 mp vor avea avantajul de a participa gratuit la degustarea de vinuri, cu prezentarea a maxim 5 soiuri.

Organizatorii asigura un program de marketing bine conturat pentru a promova evenimentul la un nivel cat mai ridicat. Acesta va consta intr-o mediatizare corespunzatoare in presa scrisa, televiziuni si radiouri, panotaj video outdoor de mari dimensiuni, flyere A5 full color, mesh-uri si bannere in zonele intens circulate (zona comerciala Carrefour), invitatii la degustare inmanate direct managerilor de hoteluri/restaurante (cu precadere celor din Poiana Brasov, Valea Prahovei, Bran si Rasnov), retele de socializare, blogguri, etc.

De asemenea, “Transylvania Wine Fair” va beneficia de brosura proprie in care vor fi inclusi toti expozantii, reclame ale acestora, detalii despre eveniment dar si fisa de degustare a vinurilor.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută