Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

S-au pus în vânzare primele bilete pentru Les Films de Cannes à Bucarest

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii S-au pus în vânzare primele bilete pentru Les Films de Cannes à Bucarest Share S-au pus în vânzare primele bilete pentru Les Films de Cannes à Bucarest


Grație cererii de bilete din anii trecuți și interesului stârnit deja de ediția de anul acesta, care adună cele mai provocatoare titluri din selecția Festivalului de la Cannes, o a treia sală a fost inclusă în programul Les Films de Cannes à Bucarest. Astfel, pe lângă cinematografele Studio și Elvira Popescu, vor avea loc proiecții și la CinemaPRO

Totodată, începând de săptămâna aceasta, cinefilii își pot deja cumpăra bilete la unele dintre cele mai așteptate filme din program, printre care și două productii laureate cu Palme d’Or. Lista filmelor pentru care se pun în vânzare bilete în avans va fi updatată în permanență pe site-ul oficial www.filmedefestival.ro Cea de-a patra ediție a Les Films de Cannes à Bucarest va avea loc între 25 și 31 octombrie.

Detalii despre filme, program și bilete pot fi găsite pe site-ul oficial: www.filmedefestival.ro. Pentru informații suplimentare, puteţi contacta organizatorii pe adresa contact@filmedefestival.ro sau la numărul 0720 722 107.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută