Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

BritActing – teatru in engleza pentru copii – si cursuri de limbi straine pentru toate varstele

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii BritActing – teatru in engleza pentru copii – si cursuri de limbi straine pentru toate varstele Share BritActing – teatru in engleza pentru copii – si cursuri de limbi straine pentru toate varstele


In ultima perioada, interesul parintilor pentru educatia copiilor a dus la o crestere a numarului de inscrieri la cursurile si atelierele oferite de Britanica Learning Centre.

O investitie timpurie in educatia copiilor le asigura acestora un viitor mai bun precum si sansa de a se dezvolta personal, de a comunica si a relationa mai bine, de a acumula informatii cat mai diverse si, prin aceasta, de a se impune in lumea in care vor trai ca adulti.

O data cu inceperea anului scolar, Britanica Learning Centre organizeaza, in functie de solicitarile parintilor, un program de before & afterschool cu predare intensiva in engleza sau germana, ateliere creative si cursuri open de limbi straine, coordonate de echipe de traineri profesionisti, sau chiar de profesori nativi si desfasurate fie la centrele Britanica, fie in scoli si gradinite sau in sediul marilor corporatii partenere.

Imbinand noile metode de invatare cu experienta trainerilor, cursurile Britanica au o componenta dinamica, bazandu-se in primul rand pe interactiunea cursantilor.

Din octombrie, Britanica lanseaza un concept nou de invatare a limbii engleze prin teatru, destinat copiilor: BritActing. Este cunoscut faptul ca celor mici le place sa se joace, iar prin acest program copiii au sansa de a fi actori principali si de a sustine propriile lor spectacole.

Alaturi de un trainer actor profesionist, ei vor invata engleza intr-un mod distractiv, vor socializa cu copii de varste diferite, invingandu-si tracul si timiditatea, isi vor imbogati imaginatia si creativitatea si cel mai important, se vor dezvolta personal intr-un mediu creativ si dinamic.

Luna septembrie este destinata inscrierilor pentru toate cursurile si atelierele sustinute la Britanica Learning Centre.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută