Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Festivalul ”G. Enescu” la Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalul ”G. Enescu” la Sibiu Share Festivalul ”G. Enescu” la Sibiu


Cel de-al doilea eveniment organizat la Sibiu în cadrul Festivalului ”George Enescu” aduce în atenţia publicului un concert excepţional susţinut de ansamblul “Hesperion XXI – La Capella Reial de Catalunya”, condus de violistul şi dirijorul Jordi
Savall, unul dintre cele mai importante nume din lumea muzicii occidentale vechi.

Concertul va avea loc la Biserica Sf. Ursula din Sibiu, sâmbătă 21 septembrie 2013, de la ora 19:00. Născut în anul 1941, în regiunea Catalunia, Jordi Savall este supranumit astăzi „regele muzicii vechi” și a înregistrat, de-a lungul anilor, peste 160 de CD-uri.

De asemenea, susține mai mult de 140 de concerte pe an și a fost distins cu un Premiu César pentru coloana sonoră a filmului „Tous les Matins du Monde” (regia: Alain Corneau, 1991). Povestea spectacolului, care reunește și zece soliști, este fascinantă, inspirată de legendara familie Borgia. Biletele pentru evenimentele de la Sibiu au fost puse în vânzare la casa de bilete a sălii Thalia.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută