Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Franciza educaţională CLEVER children® la Braşov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Franciza educaţională CLEVER children® la Braşov Share Franciza educaţională CLEVER children® la Braşov


**Dna. Cristescu, de curând aţi deschis un centru educaţional pentru copii în Braşov. Ce ne puteţi spune despre cursurile CLEVER children®?**

Într-adevar, în această toamnă am deschis porţile centrului educaţional CLEVER children® în cadrul căruia vom organiza unele dintre cele mai apreciate programe extra-şcolare adresate copiilor cu vârste între 6 şi 13 ani care se organizeaza în 10 oraşe din România şi în Republica Moldova. Cursurile din portofoliul CLEVER children® completează învăţământul obligatoriu de stat prin formarea şi dezvoltarea abilităţilor de viaţă ale copiilor: atitudinea şi comportamentul, încrederea şi stima de sine, curajul de a vorbi în public cu
încredere, gândirea creativă.

**Ce învaţă copiii în cadrul cursurilor programate în această toamnă?**

Începând cu data de 28 septembrie, sâmbăta, copiii din Braşov vor participa în cadrul programului educaţional “START” care cuprinde trei dintre cele mai apreciate cursuri CLEVER children®: “NLP Training for Successful Kids®” • curs de atitudine,comportament şi limbaj pentru copii, “Creative Thinking for Kids®” • curs de gândire pentru copii şi “Public Speaking Superstar®” • curs de oratorie.

**Unde se desfăşoară aceste cursuri în Braşov şi cum îşi pot înscrie părinţii copiii la centrul Dvs.?**

Părinţii sunt invitaţi să afle mai multe detalii despre beneficiile acestor programe educaţionale pentru copiii dumnealor vizitând pagina web www.CursuriCopii.ro/brasov sau să ne contacteze la numărul de telefon 0725.542.102.

Cursurile se vor organiza în cladirea Braşov Business Park (în spatele magazinului Mobexpert). Vă aşteptăm!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută