Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Despre branding personal la Meet the WOMAN!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Despre branding personal la Meet the WOMAN! Share Despre branding personal la Meet the WOMAN!


Marţi, 24 septembrie, la evenimentul Meet the WOMAN vine Mihaela Rădulescu, owner Innerout, companie specializată în branding personal şi managementul reputaţiei.

La evenimentul organizat de Femei în Afaceri, brandingul personal devine subiect de dezbatere. Acesta se contruiește prin eforturi susținute și presupune un proces îndelungat. Înseamnă, de asemenea, reputație, un element deosebit de important în ziua de astăzi, când este nevoie permanent de valoare adăugată.

“Pentru că cea mai mare impunere în branding-ul personal este autenticitatea, în conturarea unui brand personal pornesc la drum după o investigare în profunzime a persoanei, cu instrumente de cercetare calitativă, cu aplicarea de inventare de personalitate și in depth interviews. Este un mare câștig de autocunoaștere, extrem de apreciat de clienți și totodată un fundament solid pentru o poziționare relevantă, sustenabilă și diferențiatoare”, a declarat Mihaela Rădulescu, owner Innerout.

“Am ales branding-ul personal pentru că, în primul rând, nevoia există, iar soluțiile existente țin mai degrabă de PR. În al doilea rând, pentru că am vrut să creez o metodologie proprie, aflată la intersecția mai multor domenii (psihologie, sociologie, comunicare socială) și un instrumentar al meu cu care să-mi fac treaba și să produc rezultate în oameni. Managementul reputației este un domeniu complex, în care nu te poți distinge dacă ai la îndemână doar un rețetar de promovare practicat de media pieței. Și, mai ales, nu poți construi nimic dacă tratezi branding-ul personal ca pe unul de produs sau companie. Branding-ul personal ca demers are totuși ceva unic, care scapă de fiecare dată rețetelor: și anume, el trebuie practicat… personal, adică adaptat la particularul unic al persoanei”, a adăugat Mihaela Rădulescu.

Seria Meet the WOMAN! reprezintă, din anul 2009, evenimente de business networking, cu frecvență lunară, care oferă teme de actualitate, promovarea afacerilor și a femeilor-lider care au obținut excelență în profesia lor. Proiectul se adresează femeilor aflate la începutul vieţii profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

Fiecare eveniment este structurat în trei părți: o sesiune inițială de prezentare a fiecărei participante, una mediană, în care speakerul invitat prezintă o temă de business în 30 de minute și inițiază un dialog cu audiența, și o sesiune finală de business networking, în care se pun bazele viitoarelor contracte.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută