Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Începe urzeala LIKE-urilor!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Începe urzeala LIKE-urilor! Share Începe urzeala LIKE-urilor!


Cele mai multe înscrieri sunt la categoria “Online Media & Tools”, cu 127 de lucrări înscrise, urmată de „Interactive Campaigns”, cu 46 de înscrieri în total, 17 lucrări la “Digital component of an integrated campaign” și 29 la subcategoria “Digitally Led Campaigns”, iar la categoria “Websites, micro sites and blogs promoting brands” sunt 27 de lucrări înscrise.

Secțiunea cu cele mai multe înscrieri este “Social Media Tools”, cu 40 de lucrări, aceasta înregistrând record de înscrieri anul acesta. Alte secțiuni care s-au bucurat de succes: ”Digital Branded Content”, cu 15 lucrări înscrise, “Best Community”, cu 14 înscrieri și “Online campaigns involving blogs”, cu 12.

Juriul competiției va stabili câte un câștigător pentru fiecare secțiune de concurs și va acorda trofee de aur, argint și bronz pentru categoriile: “Websites, micro sites and blogs promoting brands” și “Interactive campaigns”. Agenția cu cele mai valoroase lucrări va fi desemnată agenția anului.

În cadrul galei de premiere se va acorda și premiul special de Webdesign, care va fi oferit unei lucrări înscrise în categoria “Websites, micro sites and blogs promoting brands”. Tot în cadrul festivității de premiere se vor acorda și distincțiile:“Most Creative Client of the Year”, “Online Innovation of the Year” și “Best Newcommer”.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută