Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Bun venit pentru bobocii de la UAIC

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bun venit pentru bobocii de la UAIC Share Bun venit pentru bobocii de la UAIC


**Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”** din Iaşi organizează, în perioada 28-30 septembrie 2013, cel mai mare eveniment de orientare şi informare pntru studenții din anul I: “Bun venit la UAIC”, ediția a III-a.

Bobocii care vor trece prin Copou, prin fața Corpului A, vor primi cu o mapă de bun-venit, pregătită special pentru ei și informaţii practice de la angajaţii şi studenții voluntari ai Universității.

Studenții vor afla **informaţii despre bursele de studiu, stagiile de practică, serviciile de carieră** ale **Universităţii şi mobilităţile în străinătate**. De asemenea, vor face cunoștință cu asociațiile studențești și instituţiile culturale din Iaşi, dar și cu potențiali angajatori.

Pe lângă punctele de informare, deschise pe parcursul celor 3 zile, între orele 10.00-16.00, studenții pot participa la tururi gratuite ale oraşului și workshopuri utile despre viaţa de student.

**Duminică, 29 septembrie** vor avea loc simultan, în toate cele 15 facultăţi, întâlniri între boboci şi colegii mai mari, în cadrul unui program de mentorat. Seara se va incheia cu un concert VUNK, pe esplanada din faţa Corpului B.

De asemenea, studenții sunt invitați să participe la festivitatea de deschidere a anului universitar, eveniment ce va avea loc **luni, 30 septembrie 2013**, la ora 10.00, în **Aula Magna “Mihai Eminescu”**.

Mai multe informații găsiți pe www.360.uaic.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută