Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Începe săptămâna de muzică clasică la metrou

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Începe săptămâna de muzică clasică la metrou Share Începe săptămâna de muzică clasică la metrou


Spectacolele vor avea loc chiar de Zilele Bucureştiului, între 16 şi 21 Septembrie 2013, în cele mai populate şase staţii de metrou: Piaţa Unirii 1, Piaţa Unirii 2, Universitate, Piaţa Victoriei 1, Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord, în intervalul orar 17:30-19:00. Vă invităm să vă delectaţi cu o serie de concerte de muzică clasică, susţinute direct pe peron de către tineri artişti de la Opera Română, de la liceele de muzică “Dinu Lipatti” şi “George Enescu”, studenţi şi masteranzi ai Universităţii Naţionale de Muzică. Concertele vor fi acompaniate de momente inedite de grafică, desen, pictură, dans contemporan sau tango argentinian.

O noutate faţă de ediţia precedentă o reprezintă difuzarea unui program de muzică clasică prin plasmele de la metrou, în perioada 04 – 30 Septembrie 2013, în staţiile amintite, o oră dimineaţa, de la 07:30 la 08:30 şi o oră după amiaza, de la 16:00 la 17:00.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută