Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Concurs de GIF-uri experimentaliste la Internetics

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concurs de GIF-uri experimentaliste la Internetics Share Concurs de GIF-uri experimentaliste la Internetics


Competiţia se va desfăşura pe platforma experimentalist.ro, iar provocarea de a realiza un GIF care să ilustreze cât mai creativ cum este să lucrezi în industria de online se adresează tuturor celor pasionaţi de gif-uri şi de online. Acestea pot fi create în orice program şi trebuie să fie relevante pentru tema propusă, dar şi originale şi amuzante. Mai multe detalii despre competiţie găsiţi pe experimentalist.ro, în zona provocărilor.

Cea mai bună lucrare înscrisă în competiţie va fi aleasă de un juriu format din: Cristian Neagoe (Şapte Seri), Cristian Vasile (Bucureşti Optimist, feeder.ro), Iulian Fecioru (Copywriter, Gavrilă & Asociaţii) şi Edouard Cubassa (Art Director, Arsenoaiei & Mătăşel).

Câştigătorul va fi anunţat în cadrul galei Internetics 2013, care va avea loc în luna octombrie, în Bucureşti şi va fi premiat cu o unealtă grafică Inkling de la Wacom şi cu un trofeu special, oferit de Grolsch.

Mai multe informaţii despre evenimentele Internetics 2013 găsiţi pe www.internetics.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută