Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Avem festival de improvizaţie!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Avem festival de improvizaţie! Share Avem festival de improvizaţie!


Teatrul de Comedie din București găzduiește în perioada 23-29 septembrie prima ediţie Improfest. Festival naţional dedicat improvizaţiei debutează cu un program artistic complex, poziţionând improvizaţia ca un fenomen cultural accesibil publicului larg.

• Peste 100 de improvizatori formând 18 echipe din 6 orașe din România vor juca în cele 7 zile de festival

• 22 de spectacole de improvizaţie, din care 1 reuniune dupa 10 ani (Spartak Cehov vs. Shakespeare United) și 2 evenimente speciale în cadrul categoriei All Stars

• Workshopuri de weekend dedicate publicului, întâlniri între actori, discuţii și petreceri sunt o parte din evenimentele speciale ale celor 7 zile de festival

Timp de 7 zile, pe scena teatrului din Centrul Vechi vor avea loc spectacole susţinute de 18 trupe din orașe precum Iași, Craiova, Târgu Mureș, Targoviște, Cluj și București, iar în deschidere vor juca, în reprezentaţie unică și specială, primele 2 trupe de improvizaţie din România, antrenate în urma cu 10 ani de cunoscutul regizor de teatru Vlad Massaci, cel care a pus bazele improvizaţiei în România.

Spectacolele primei ediţii a Festivalului Naţional de Improvizaţie sunt programate între 23 și 29 septembrie începând cu ora 19:00 și până la ora 23:00, la Teatrul de Comedie din București, întreg programul fiind disponibil pe site-ul evenimentului: www.improfest.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută