Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Amaro Del – Concert @ Godot Cafe Teatru

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Amaro Del – Concert @ Godot Cafe Teatru Share Amaro Del – Concert @ Godot Cafe Teatru


Formată în 1988, la Belgrad, Serbia, trupa este compusă din **Branislav Spasojevic** (voce), **Milena Bozovic** (contrabas, voce), **Darko Zezelj** (chitară, voce), **Marko Milovanovic** (chitară, voce) şi **Aleksandar Radojicic Sojka** (percuţie).

De-a lungul celor 23 de ani de activitate, **[Amaro Del](http://www.youtube.com/watch?v=jldWKcn6gOI)** au asimilat în repertoriu piese tradiţionale din Serbia, Ungaria, Rusia, România, Franţa, Polonia sau India, alături de elemente din muzica populară românească.

Pentru un sound cât mai autentic, membrii trupei au colaborat cu etnomuzicologi, au călătorit şi au studiat muzica romanes la ea acasă, ascultând şi înregistrând piese tradiţionale pe care le-au trecut, apoi, prin propriul filtru emoţional şi artistic.
**Amaro Del** s-au bucurat de **un mare succes în România**, animând publicul la festivaluri ale diversităţii, dar şi în cluburi.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută