Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Cumpară mobilă cu 50% mai ieftin decât în magazine

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cumpară mobilă cu 50% mai ieftin decât în magazine Share Cumpară mobilă cu 50% mai ieftin decât în magazine


Dacă tocmai aţi închiriat un apartament nemobilat, aţi devenit proprietar sau v-aţi mutat într-un sediu nou, veţi avea nevoie de o mobilă de calitate, la preţuri accesibile. Tamos, cel mai mare târg de mobila online, oferă zeci de reduceri la obiecte de mobilier din cele mai diverse.

Puteţi comanda [mobilă]( http://www.tamos.ro/) pentru toata casa direct de pe Internet, prin telefon sau din showroom-urile Tamos. Dacă sunteţi din Bucuresti, comenzile de minim 500 de lei beneficiază de livrare gratuită direct la dumneavoastra acasă indiferent daca aţi comandat un întreg dormitor sau doar câteva [scaune de birou]( http://www.tamos.ro/scaune/scaune-birou.html).

Pentru restul ţării, comenzile sunt onorate prin servicii de curierat, la cele mai mici preţuri din industrie, iar orice comandă mai mare de 5.000 de lei beneficiază de transport gratuit.

Tamos are 11 ani de experienţa în importul, producţia şi distribuţia obiectelor de mobilier. Lucrând cu numeroşi producători de mobilă din lume şi distribuind prin punctele proprii de vânzare sau prin magazinul online, Tamos poate să ofere preţuri cu pană la 50% mai mici decat alte companii de profil. Veţi constanta rapid ca prin Tamos economisiţi timp şi bani. Produsele dorite sunt comandate şi livrate rapid şi puteti achiziţiona mobilă cu 200 sau chiar 500 de lei mai puţin decat din magazinele de mobila tradiţionale.

Livrare rapida in toata ţara.

Cum timpul liber este valoros şi limitat, fiecare doreşte să poată folosi bunurile cumparate cât mai repede. De aceea Tamos a pus la punct un sistem de distribuţie care poate să ofere livrarea oricarui mobilier cel tarziu a doua zi, oriunde în ţară. Livrarea în Bucureşti se poate face în aceeaşi zi şi chiar şi clienţii din cele mai îndepartate oraşe din România au primit coletele în mai puţin de 48 de ore. Departamentul de logistică al Tamos se ocupă rapid de orice problemă de livrare, iar specialiştii din departamentul de relaţii cu clienţii vă vor oferi informaţii detaliate despre orice piese de mobilier.

Peste 90% din produsele Tamos sunt pe stoc şi pentru ca veţi comanda online veţi beneficia de produse de calitate de top la preţuri mult mai mici decât în magazinele tradiţionale.

Pentru ca tot vine toamna, stocul de mobilă de birou şi dormitor a fost recent împrospătat, iar preţurile au fost scazute, pentru a întâmpina cererea din partea celor ce se mută într-o locuinţa nouă, în special studenţii şi elevii ce sunt nevoiţi să înveţe departe de casă. Peste 50,000 de clienţi au achiziţionat produse de la Tamos numai în ultimii ani, iar mai mult de 70% au cumparat online. Încearcă şi tu.

Powered by [SEO monitor]( http://blog.trafic.ro/2013/01/24/seo-monitor-este-vitala-adaptarea-rapida-la-schimbarile-de-algoritm-ale-google-si-la-cele-de-comportament-de-consum-in-online/)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută