Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Romanian Music Awards 2013 – Piaţa Sfatului Braşov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Romanian Music Awards 2013 – Piaţa Sfatului  Braşov Share Romanian Music Awards 2013 – Piaţa Sfatului  Braşov


Pe 14 septembrie, **Piaţa Sfatului** din **Braşov** va fi, pentru a doua oara, gazda galei **Romanian Music Awards 2013**.

Cea mai mare scena, cele mai importante premii ale industriei muzicale, cei mai multi artisti, cel mai asteptat eveniment al anului – pe scurt – Romanian Music Awards!

Show-ul de excepţie care premiază cei mai buni performeri ai ultimului an a ajuns la cea de-a unsprezecea ediţie. Publicul extraordinar a convins organizatorii evenimentului sa se întoarcă la Braşov, după primirea călduroasă din 2011.

*“Am avut parte de un public excepţional. Piaţa Sfatului a fost neîncăpătoare pentru zecile de mii de persoane care au venit la decernarea premiilor Romanian Music Awards. Ei ne-au convins ca anul acesta pot fi din nou gazda perfectă”*, a declarat Giovanni Francesco, organizatorul evenimentului.

Ca in fiecare an, artiştii care vor urca pe scenă vor surprinde cu show-uri unice, iar aparitiile pe Covorul Roşu se anuntă a fi spectaculoase.

Eveniment organizat de Music Channel.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută