Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Goha Studio a creat o nouă definiţie a vieţii de noapte

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Goha Studio a creat o nouă definiţie a vieţii de noapte Share Goha Studio a creat o nouă definiţie a vieţii de noapte


Goha Studio a creat o nouă definiţie a vieţii de noapte. Conceptul unic completat de artişti de renume au făcut din Goha una din cele mai bune locaţii ale oraşului ce prinde viaţă odată cu venirea serii.

**Goha Studio** a creat o nouă definiţie a vieţii de noapte. Conceptul interesant – spaţiu unic cu elemente decorative industriale – completat de artişti de renume, animatori talentaţi împreună cu serviciile exemplare au făcut din Goha una din cele mai bune locaţii ale oraşului ce prinde viaţă odată cu venirea serii.

Goha Studio se află în inima oraşului (Centrul Civic), are o capacitate de 500 m2, dispunde de 3 zone vip, o zonă premium şi 3 zone standard incluzând barul. Aranjarea celor 35 de mese poate fi modificată în funcţie de cerinţe sau de evenimente.

De la deschidere până în prezent, numeroşi artişti naţionali dar şi internaţionali au colorat nopţile tinerilor prin concerte live de excepţie, dintre care menţionăm: **Horia Brenciu & HB Orchestra, Andreea Bălan, Trupa Zero, Anna Lesko, Antonia, Lucian Bărbulescu, Ruby, Hara, Corina, Connect-R, Alex Velea, Mihai Mărgineanu, Faydee, Tibi Scobiola band, Ellie White**, etc.
Povestea Goha Studio abia a început. Împreună creionăm nopţi memorabile…!
New look soon!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută