Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Campionatului Naţional de Drift al Romaniei “GTT Drift Championship” – Prejmer

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Campionatului Naţional de Drift al Romaniei “GTT Drift Championship” – Prejmer Share Campionatului Naţional de Drift al Romaniei “GTT Drift Championship” – Prejmer


Asociatia Romana de Drift vă invită in data de 6 şi 8 septembrie 2013 la runda a 5 – a din cadrul Campionatului Naţional de Drift al Romaniei “GTT Drift Championship”, ce va avea loc pe circuitul de karting de la Prejmer.

Dupa experienta anilor trecuti in organizarea campionatului national de drift si a unor etape din campionatul european in parteneriat cu cei mai mari organizatori din Europa, Asociatia Romana de Drift, are ca scop organizarea unuia dintre cel mai puternic si popular campionat national de profil.

Dupa evenimentele anterioare, Prejmer Circuit s-a dovedit o locaţie ideală pentru competiţiile de drift, deopotriva pentru piloţi si spectatori. De departe cel mai spectaculos sport cu motor, driftul atrage fara efort, pasionaţi de motorsport,automobilism sau simpatizanţi si simpli privitori.

Peste 20 de piloţi vor lua startul la runda a 5-a din cadrul GTT Drift Championship 2013 intr-o cursa incendiară, unde curajul si măiestria piloţilor nu se măsoară in secunde, ci in spectaculozitate. Debutanţi isi vor da primul examen, roata la roata cu drifterii experimentaţi si vor afla daca talentul lor este unul autentic.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută