Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/08/2013
Arhiva Zile si Nopti

Expoziție caritabilă inedită în Piața Sfatului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Expoziție caritabilă inedită în Piața Sfatului Share Expoziție caritabilă inedită în Piața Sfatului


HOSPICE Casa Speranței organizează la Brașov o expoziţie inedită, în perioada 26 august – 1 septembrie.

4000 de figurine din colecția impresionantă a artistului Andrei Pandea Antonescu vor invada Piața Sfatului. Timp de o săptămână, turiștii și brașovenii care ajung în centrul orașului vor păși printre figurinele de lut, modelate manual, care înfățișează diferite fațete ale personalității umane.

Colecția artistului Andrei Pandea Antonescu, denumită „Corul Inocenților“, conține în total 7000 de figurine unicat. Înălțimea fiecărei piese este de maximum 10 cm. Cele 4000 de exponate care vor ajunge la Brașov vor fi dispuse pe zeci de coloane în Piața Sfatului. Expoziția evidențează diversitatea personalității umane și nevoia de înțelegere și afecțiune pe care o au cei care, printr-un dat al sorții, nu se înscriu în tiparele „normalității“.

Cei care își doresc o figurină din cadrul expoziției pot cumpăra un bilet de tombolă, în valoare de 5 lei, iar la finalul fiecărei zile se va organiza o tragere la sorți, în urma căreia vor fi desemnați 10 câștigători. Fondurile obținute prin vânzarea biletelor de tombolă vor fi direcționate către HOSPICE Casa Speranței, cu scopul susținerii serviciilor oferite de fundație copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută