Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/08/2013
Arhiva Zile si Nopti

Roger Waters se intalneste cu militari romani la Bucuresti!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Roger Waters se intalneste cu militari romani la Bucuresti! Share Roger Waters se intalneste cu militari romani la Bucuresti!


Roger Waters se va intalni cu un grup de militari romani ce au luat parte la operatiunile militare desfasurate in Irak si Afganistan. Militarii romani vor fi personal invitati de artist la concertul sau din seara aceasta.

Cantaretul a declarat de mai multe ori ca este recunoscator pentru ceea ce fac militarii din intreaga lume si de aceea si-a exprimat dorinta ca si la Bucuresti sa se intalneasca cu un grup de militari romani ce au participat la operatiunile din Irak si Afganistan, dorind astfel sa ii felicite si sa ii invite personal la concertul sau. Astazi, in culisele show-ului The Wall, artistul va invita in backstage un grup de militari romani ce au luptat in Irak si Afganistan, toti veterani de razboi, pentru a le multumi pentru lupta pe care acestia au depus-o pentru mentinerea pacii in aceste zone afectate de conflict.

Concertul The Wall va avea loc seara aceasta, incepand cu ora 20:00, in Piata Constitutiei din Bucuresti, si promite cel mai spectaculos show organizat vreodata in Romania. Accesul publicului se va face incepand cu ora 17:00, ultimele bilete ramase disponibile putand fi achizitionate de la casa de bilete aflata la intrarea in spatiul de eveniment, dinspre Parcul Izvor. Pentru detalii suplimentare despre acces, consultati schita atasata.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută