Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/08/2013
Arhiva Zile si Nopti

Alba Iulia Music & Film Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Alba Iulia Music & Film Festival Share Alba Iulia Music & Film Festival


Aflat anul acesta la a doua ediție, Alba Iulia Music & Film Festival este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia.

Festivalul continuă în perioada 5 – 8 septembrie tradiția unui fest unic, în cadrul căruia proiecțiile filmelor cu tematică muzicală sunt perfect completate de concerte inedite.

Dacă v-ați întrebat vreodată cum ar fi să asistați la un concert live susținut de o trupă care compune muzică pentru coloana sonoră a unui anumit film, ei bine, la Alba Iulia aveți ocazia de a trăi o astfel de experiență, în cadrul singurului festival de acest profil din țară – Alba Iulia Music & Film Festival.

Filme străine, filme românești, filme documentare, mai pe scurt, de toate pentru toți. Pe langa filme internationale, avem productii care reprezintă cu succes cinematografia românească, iar artiști precum Ioan Pop și grupul Iza, VUNK, Nightlosers sau Silent Strike ne vor ține treji până târziu în noapte.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută