Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/08/2013
Arhiva Zile si Nopti

Marty Restaurants

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Marty Restaurants Share Marty Restaurants


A trecut ceva vreme de când nu m-am mai delectat cu specialitățile culinare atât de specifice lanțului Marty, așa că nu mică mi-a fost mirarea să descopăr în meniul Marty o secțiune absolut senzațională, ideală pentru sezonul estival (chiar dacă suntem pe sfârșit de vară, nu strică niciodată să fim atenți la siluetă!) și desigur, adorată de femei.

Este vorba de secțiunea SKINNYLICIOUS, care acoperă cam orice vă trece prin cap: supe, aperitive, feluri principale și deserturi, toate realizate din ingrediente de primă clasă, atent selecționate, mâncărurile fiind deopotrivă gustoase și prietenoase cu siluetele voastre.

Despre lanțul Marty nu știu dacă mai e cazul să vă spun prea multe, sunt sigură că ați călcat cel puțin o dată pragul uneia din cele 4 locații Marty din oraș. Povestea datează din 1999, de atunci Marty Restaurants câștigându-și un binemeritat renume,
oferind locații în care ai parte de o masă relaxantă alături de familie și prieteni, de un business lunch la standarde ridicate
sau de o cină cosmopolită alături de cei dragi.

Atmosfera unică specifică Marty Restaurants, dar și secretele culinare sunt puse în valoare printr-o gamă diversă și inedită de preparate, dintre care îmi este foarte greu să recomand, pentru că orice aș alege știu că voi fi întotdeauna mulțumită. Pentru a vă deschide totuși apetitul, trebuie să menționez Chicken Saltimboca, Steak Salad sau Pasta del mar cu creveți, însă la fel de mult îmi plac și sandwichurile (Philly Cheesesteak și BLT sunt preferatele mele), supele (Vichyssoise e de neratat!) și desigur toturile Cheesecake pe care le cunoaște oricine a auzit de Marty (Fresh Banana, Key Lime, Deep Dark Chocolate, Caramel Snikers…hm…!).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută