Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/08/2013
Arhiva Zile si Nopti

Festivalul CAMP#13

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalul CAMP#13 Share Festivalul CAMP#13


În intervalul 15-21 Septembrie 2013 **Festivalul internațional de muzică vizuală CAMP sosește la Cluj** fiind găzduit de Casa Tranzit și Casa Matei.

Ediția de anul acesta presupune colaborarea intensivă dintre artiști români și germani, care vor concepe și vor realiza proiecte audiovizuale pe durata mai multor zile. Acestea vor fi prezentate publicului în cadrul performance-urilor finale. De asemenea festivalul oferă publicului un workshop cu tema Selfmade Sound Objects, o expoziție și un simpozion intitulat Crossmedial Experiences in Collaborative Arts.

Festivalul internațional de muzică vizuală CAMP este un laborator pentru artiști vizuali, artiști media, muzicieni și VJ care oferă spațiu de dialog între muzica electronică și video, sunet și proiecție , îmbinându-le în performance-uri interactive și intermediale. Evenimentul a avut loc în diverse orașe din Europa, fiind invitat anul acesta în Salonul Elvețian al Bienalei de la Veneția. –

**Conceptul festivalului**

Cooperarea cu diverse organizații, abordarea internațională, înclinația către interdisciplinar și dorința de a desfășura festivalul în locuri cât mai interesante și creative reprezintă trăsăturile de bază ale conceptului Camp. Metoda de lucru abordată se identifică cu cea utilizată în domeniul cercetării muzicale și vizuale iar toate lucrările au la bază improvizația. Este foarte important ca după încheierea acestuia participanţii să păstreze legăturile create şi să continue proiecte comune.

**Artiști**: Cinty Ionescu . Dilmana Yordanova . Alex Mirutziu . Cătălin Crețu . Maria Balabaș . Adrian Borza . Sorin Păun . Julia Mihaly . Lucie Boucek . Ruth Hutter .
Benjamin Jantzen . Thomas Maos . Fried Dähn . Justin Baroncea . Eduard Gabia

**Simpozion**: Cornelia Lund . Miron Ghiu . Horea Avram . Achim Heidenreich . Jörg Scheller . Mircea Florian

**Live Performances: 20-21 septembrie, 21h, Casa Tranzit**

**Simpozion**: “Crossmedial Experiments in the Collaborative Arts”: 19 septembrie 10 -13 h &15 – 17 h, Casa Matei

**Workshop**: 16 – 21 septembrie, Casa Mate

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută