Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/08/2013
Arhiva Zile si Nopti

Nou concert VUNK: 31013 #asasishow

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou concert VUNK: 31013 #asasishow Share Nou concert VUNK: 31013 #asasishow


Vunk anunta un nou concert in aceasta toamna, iar vinzarea de bilete pentru cel mai mare concert al trupei in 2013 vine cu o premiera absoluta: prima trupa din Romania care le da posibilitatea fanilor sa-si cumpere bilet electronic, pe care sa-l printeze acasa, ca la concertele europene.

Concertul VUNK se numeste 31013 #asasishow, cu trimitere la cel mai recent single al trupei, si va avea loc la Sala Polivalenta pe 3 octombrie. Baietii promit o productie mult mai mare si mai spectaculoasa decit precedentele doua concerte (Polivalenta 2012, Otopeni 2011) si le ofera fanilor posibilitatea de a cumpara bilete cu pret promotional.

Pana la data de 1 septembrie, puteti cumpara bilete Avon Fan Zone la un pret special (40 ron in loc de 79 ron). Exista reduceri de pret si pentru:
– biletele VIP (190 ron in loc de 240 ron)
– categoria a II-a (50 ron in loc de 89 ron)
– categoria a V-a (15 ron in loc de 30 ron)

Show-ul a carui durata este programata sa depaseasca doua ore va avea ca tema formula fericirii, iar spectatorii vor fi invitati sa faca experimente intr-un laborator urias care nu va include doar hiturile VUNK, ci si integrari tehnologice de ultima ora.

Biletele electronice pot fi cumparate de pe principalele siteuri de specialitate: www.eventim.ro, www.bilete.ro. www.myticket.ro. www.iabilet.ro.

Pentru cei care prefera versiunea clasica de bilet, acestea pot fi achizitionate din reteaua off-line, respectiv Magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Postei Romane semnalizate “bilete.ro” si casa de bilete a Salii Palatului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută