Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/08/2013
Arhiva Zile si Nopti

French Express Label Night incheie vara!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii French Express Label Night incheie vara! Share French Express Label Night incheie vara!


Color închide vara acestui an tot la piscina, cu o seară specială a label-ului French Express. Pe 31 august, în ultima noapte a verii, Jonas Rathsman, Isaac Tischauerși Moon Boots vin să ne cucerească prin house-ul tropicana, în aceeași locație unde am dansat pana la răsărit pe disco-ul norvegian al lui Todd Terje. De acestă dată sunetul va rezona deep house, sub o colecție de acorduri netede și bas sofisticat aduse de cei trei producători care altcătuiesc bazele casei de discuri condusă de Perseus.

Deschiderea evenimentului va fi facută de trioul Disco Sigaretta, reprezentat de Rocky Siffredo, Sick Carantino & Gino Vox, ce continua să expună pe scenă locală cadențe disco de la sfârșitul anilor 70, prinitalo, synth sau afrobeat. Prindem ultima dată apusul de soare La Plage, pe nisip. Startul se da la ora 20:00, iar intrarea va fi 25 RON pe tot parcursul nopții.

Pentru a facilita accesul la locația din Otopeni, Color pune la dispoziție, gratuit, curse de transport pe ruta Piața Revoluției – La Plage Club , între orele 20:00 – 02:00 și respectiv 05:00 – 07:00, pentru întoarcere. Microbuzele vor pleca din sfert în sfert de oră.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută