Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/08/2013
Arhiva Zile si Nopti

Pionero Sauvignon Blanc 2012

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pionero Sauvignon Blanc 2012 Share Pionero Sauvignon Blanc 2012


**Sauvignon-ul Blanc 2012** produs de Viña Morandé pentru gama lor de bază – Pionero – debutează cu o frumoasă culoare galben-verzui deschis şi un buchet plin de note tropicale, flori de pădure şi o adiere de ierburi proaspăt cosite.

La gust, vinul încântă prin prospeţime, fructuozitate şi o aciditate foarte plăcută, excelent completată de corpul echilibrat şi sfârşitul persistent. Impresia generală e una de intensitate, eleganţă şi puritate.

Cu 13% alcool, e un minunat vin de vară, dar şi pentru petrecerile de peste an. Răcit la 7°C, **poate fi băut ca aperitiv** sau cu somon, ton, biban de mare, fructe de mare, sushi, salate, şuncă, risotto, paste, brânzeturi proaspete. Indiferent de alegere, vinul vă va delecta cu amestecul de **sensibilitate franţuzească** şi **arome chiliene rare**, aşa cum numai în răcoroasa Vale Casablanca se pot naşte. Pionero Sauvignon Blanc 2012, Producător: Viña Morandé – Chile, Valea Casablanca, 100% Sauvignon Blanc.

Degustaţi acest vin la **Terroirs – cel mai nou spaţiu dedicat din oraş**. Terroirs este un concept place în care se reunesc vinul, cultura şi arta sub îndrumarea unor oameni pasionaţi şi profesionişti.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută