Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/08/2013
Arhiva Zile si Nopti

Lună Plină – Festivalul Filmului Horror și Fantastic, ediția 2

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lună Plină – Festivalul Filmului Horror și Fantastic, ediția 2 Share Lună Plină – Festivalul Filmului Horror și Fantastic, ediția 2


Nu știu dacă voi ați fost anul trecut la Biertan, dar eu una deja sunt tristă că programul încărcat din această lună nu-mi permite să ajung la a doua ediție a Festivalului Filmului Horror și Fantastic de la Biertan.

Așa că mi-am pus în cap să vă conving să mergeți în număr cât mai mare la un eveniment unic, care are loc într-un loc cu adevărat special. Așadar, dacă ați fost la prima ediție a festivalului, puteți să treceți direct la paragraful următor, dar dacă nu, trebuie să știți că echipa care stă în spatele celui mai mare festival de film din România, TIFF-ul, organizează “Luna Plină”, singurul festival de film din România axat în exclusivitate pe cinema-ul horror și fantastic.

Anul acesta evenimentul se desfășoară în perioada 14 – 18 august la Biertan, una dintre cele mai vechi așezări germane din Transilvania. Situată într-o zonă deluroasă, aproape de cetatea Sighișoara, Biertan este un spațiu ideal proiecțiilor în aer liber.

Și în acest an, programul festivalului este unul complex, doldora de filme bune, majoritatea dintre ele fiind accesibile publicului doar în cadrul festivalelor (Safety not guaranteed, The Rambler, Forgotten, Come out and play, Citadel, Cannon Fodder, Berberian Sound Studio, Good Night, Attack of the Brainsucker, Eslabon, A la folie, Death of a Shadow, Fist of Jesus etc).

La fel ca la prima ediție, pasionații de filme horror și fantastice vor putea opta pentru bilete unice la prețul de 8 RON (5 RON pentru localnici) cu taxa de campare de 10 RON pe noapte/persoană, sau pentru abonamente cu diferite valori (între 50 și 100 lei).

Detalii: http://lunaplinafestival.ro sau www.tiff.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută