Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/08/2013
Arhiva Zile si Nopti

Mobilă din pasiune

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mobilă din pasiune Share Mobilă din pasiune


Câștigând experiență în domeniul producerii și comercializării de mobilă, [**Tamos.ro**](http://www.tamos.ro/) și-a dorit să realizeze o platformă online care să ofere potențialilor clienți, soluții complete în materie de mobilier de interior.

Cu o experiență de peste 11 ani în domeniul mobilei, Tamos.ro este **primul magazin online** de tip discount din industrie, zeci de produse aflându-se constant la reduceri de până la 50 % față de nivelul practicat de comercianții din România.

Tamos oferă spre vânzare **mobilier de bucătărie, mobilă de dormitor, mobilă de living sau mobilă de birou**, realizate profesionist, cu accent pe calitatea materialelor și a finisajelor, la prețuri reduse sau aflate în ofertă și în același timp, adaptabile și multor stiluri de decor interior.

Produsele spre care va puteți orienta au un design modern, șic, în pas cu tendințele actuale. Modele puse la dispoziție de Tamos.ro sunt interesante, originale, exprimate în prezentări de cea mai bună calitate.

Dorindu-și să acopere o arie cât mai mare de necesități ale clientului, Tamos.ro oferă mobilier clasificat pe grupare a locuinței precum mobilă de bucătărie, mobilă de dormitor, mobile pentru birou, mobilă pentru living, mobilă de bibliotecă, mobilă de pentru hol, mobilă pentru cameră copilului și mobilă pentru tineret.

În afară de acestea, magazinul Tamos oferă și mobilă pentru cei care își doresc să își reînnoiască decorul casei parțial precum dulapuri, șifoniere, pături, saltele, canapele, meșe, scaune și **comode**, prețul fiind accesibil în funcție de preferința către un anumit design și calitate.

Un avantaj al mobilierului de bucătărie de la Tamos.ro este ușurință cu care se poate asambla întrucât datorită **schițelor de montaj profesioniste**, mobilierul nostru de bucătărie **poate fi montat ușor**, chiar și de persoanele fără experiență în domeniu.

Mobila [HYPERLINK](http://www.tamos.ro/mobila-biblioteca.html) de [HYPERLINK] (http://www.tamos.ro/mobila-biblioteca.html) ,[bibliotecă](http://www.tamos.ro/mobila-biblioteca.html ) pentru living este caracterizată prin prezența unui spațiu mare pentru depozitare, care de obicei include [dulapuri](http://www.tamos.ro/dulapuri-haine-sifoniere.html), rafturi, sertare și vitrine, iar design-ul acesteia este clasic prin dimensiune și formă.

Pentru detalii complete, accesați pagină de internet la adresă www.tamos.ro

Powered by [SEOmonitor] (http://pinterest.com/seomonitorapp)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută