Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/08/2013
Arhiva Zile si Nopti

Proiect13 – Cu capul in flori

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Proiect13 – Cu capul in flori Share Proiect13 – Cu capul in flori


**Creative Arts** organizează miercuri, 7 august a.c., începând cu ora 18:30, la **Caffé D`Arthé** (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de podoabe de pus pe cap. Participantele vor realiza coroniţe cu flori pentru un look de vară fresh şi plin de personalitate.

Florile, cordeluţele şi materialele necesare pentru realizarea coroniţelor vor fi puse la dispoziţia participantelor pentru ca acestea să realizeze un accesoriu de păr care să se potrivească cu stilul vestimentar abordat. Inspirate din **stilul Fridei Kahlo**, coroniţele adaugă un plus de feminitate oricărei ţinute de vară.

Atelierul este susţinut de Anca Spiridon, trainer de accesorii şi accesorizare în cadrul Creative Arts şi designer In a State.
„Cu capul în flori” este un atelier în cadrul căruia participantele vor învăţa să realizeze coroniţe înflorate care au revenit puternic în trend şi pe care le întâlnim din ce în ce mai des pe podiumurile prezentărilor de modă.

Înscrierea se poate face prin e-mail: anca@creativearts.ro sau la telefon: 0721.321.890 între orele 10:00 şi 20:00. Data limită de înscriere: 7.08.2013, ora 17:00, în limita locurilor disponibile.

**Anca Spiridon**, trainer Creative Arts: *„Faptul că celebrele coroniţe au revenit în tendinţe nu poate decât să ne bucure. Iubim florile şi prospeţimea pe care coroniţele o inspiră. Ne amintim cu drag de copilărie când purtam coroniţele înflorate în cadrul festivităţilor de premiere de sfârşit de an şcolar.”*

Mai multe informaţii despre atelierele **Proiect13** puteţi afla accesând pagina de [Facebook] (http://www.facebook.com/Proiect13)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută