Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Toulouse Café Brasserie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Toulouse Café Brasserie Share Toulouse Café Brasserie


Știți zilele acelea în care Clujul pare foarte occidental? În special Piața Unirii, peste care veghează impunătoarea biserică Sf. Mihail, împrejmuită mereu de turiști curioși, care, se răcoresc la micuțele și cochetele terase din centrul orașului.

Așadar, dacă vreți să vă simțiți turiști în propriul vostru oraș, nu trebuie decât să vă așezați confortabil la una din măsuțele braseriei Toulouse și să vă delectați cu mâncăruri delicioase. Situat în Piața Unirii la numărul 12, Toulouse Café Braserie a ridicat standardele rafinamentului și a bunului gust la cele mai înalte niveluri.

Localul, destinat fumătorilor, este structurat pe două încăperi, prima dintre ele fiind perfectă pentru o întâlnire zgomotoasă, la o cafea cu prietenii, iar cea de-a doua încăpere este partea de restaurant a localului, fiind amenajată în acest sens cu scaune și mese destinate servirii mesei, într-o ambianță elegantă și rafinată. Iar cocheta terasă la stradă are un aer cât de poate de vest-european, acesta fiind probabil și motivul pentru care abia găsești locuri la mese.

În ceea ce privește preparatele culinare, Toulouse întrece așteptările celor mai pretențioși clienți, varietatea sortimentelor de mâncare, gustul inedit, atenția la detalii și savoarea deosebită a tuturor preparatelor din bucătăria internațională care vă așteaptă zilnic aici, transformă localul într-un punct de maximă atracție a orașului.

Vă recomand să încercați supa crema di broccoli – o delicioasă supă cremă, pregătită din broccoli proaspăt și servită cu crutoane, bruschetta con pomodoro fresco e basilico – specialitate italiană cu roșii proaspete, busuioc, ulei de măsline, servite pe pâine prăjită, prosciutto e melone -un clasic și delicios aperitiv italian cu prosciutto crudo și pepene sau Special Toulouse Burger – carne de vită proaspăt tocată, gătită după preferință, acoperită cu brânză cheddar și bacon crocant, servită într-o chiflă pufoasă cu susan și cartofi prăjiți.

– Toulouse Café Braserie
– P-ța Unirii 12
– Rezervări: +40 730 112 354
– Orar: L – D: 08.00 – 04.00
– www.toulouse.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută