Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

The Best Offer

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Best Offer Share The Best Offer


Rar mi se întâmplă să primesc două recomandări pozitive pentru un film, de la două persoane cu gusturi absolut diferite,
într-un interval de timp limitat. Despre Giuseppe Tornatore nu auzisem prea multe, știam evident de Malena (eu și toți bărbații
de pe Planetă, care o adoră pe Bellucci), iar întâmplarea a făcut ca fix un italian din Torino să mă lumineze.

Se pare că în momentul de față, Tornatore chiar este unul din cei mai bine cotați regizori italieni, iar după premiera ultimei sale pelicule, The Best Offer, nu mă îndoiesc că Giuseppe will go international! Așdar, revenind la filmul pe care vi-l propun spre vizionare săptămâna aceasta, vă rog să nu vă așteptați la blockbustere americane, efecte speciale demne de un sequel AVATAR sau mai știu eu ce nebunii.

The Best Offer este un film cât se poate de european, cu actori cât se poate de europeni și desigur, un story cum doar europenii pot coace. Virgil Oldman (Geoffrey Rush) are o meserie cum mulți poate ne dorim: este un reputat evaluator și colecționar de artă, care, trăind într-un mediu artistic, este bineînțeles incredibil de extravagant.

Fiind un personaj aflat mereu în mijlocul lumii bune, Virgil este deci obișnuit cu atenția și respectul licitatorilor din lumea întreagă, astfel încât este mai mult decât uimit în momentul în care tânăra moștenitoare a unei averi impresionante refuză constant întâlnirile cu el. Curios, suspicios și intrigat de misterioasa Claire, Virgil sfârșește prin a se îndrăgosti de aceasta. Povestea lor de dragoste nu e însă una obișnuită.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută