Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Rock the City 2013

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rock the City 2013 Share Rock the City 2013


**Rock The City 2013** are loc în zilele de 27 și 28 iulie în **Complexul Romexpo** din Capitală. Printre numele mari care vor urca în prima zi la festivalul devenit tradiție se numără **Goodbye to Gravity**, din România, o formație cu experiență îndelungată pe scenele din țară și din străinătate, **Boon**, trupă austriacă de metal și hardrock punk, **Rezident Ex**, un supergrup format exclusiv din muzicieni de top din România, Germania, Franţa şi Australia, care îl readuce pe scenă pe **KEMPES**, fostul solist al formației Cargo, norvegienii de la **Enslaved** și **Heaven Shall Burn**, prezentă și la ediția de anul trecut, foarte apreciată de publicul român.

A doua zi a festivalului Rock The City 2013 va debuta cu **Psychogod**, o trupă românească cu un sound metal agresiv. Urmează apoi **White Walls**, o trupă de progressive metal din Constanța, seara continuă cu **Trivium**, formație de heavy metal din Orlando, Florida, urmați de **Bullet For My Valentine**, cea mai spectaculoasă trupă metalcore din lume, prezentă în premieră la București. După galezi, va fi rândul headlinerilor festivalului, **Rammstein**, să urce pe scenă pentru a prezenta un show incendiar din toate punctele de vedere.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută