Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Ofertă irezistibilă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ofertă irezistibilă Share Ofertă irezistibilă


Regizat de celebrul autor al peliculei Cinema Paradiso (Oscar pentru film străin în 1990), **The Best Offer** spune strania poveste de iubire care se înfiripă între un specialist în licitații de artă, **Virgil Oldman** (Geoffrey Rush) și **Claire Ibetson**(Sylvia Hoeks), o descendentă a unei bogate familii de colecționari de artă.

Obişnuit cu respectul acordat unui licitator de talie mondială, Virgil este profund uimit atunci când Claire, tânăra moştenitoare a unei averi impresionante, se sustrage în mai multe rânduri de la întâlnirile prestabilite cu acesta, invocând motive variate, oferindu-i însă toate condiţiile pentru a duce evaluarea la bun sfârşit.

Toate acestea nu fac decât să stârnească din ce în ce mai mult curiozitatea lui Virgil. Povestea de dragoste care se înfiripă între cei doi însă va aduce o răsturnare de situaţie în vieţile celor doi şi îi va atrage într-o capcană periculoasă. Distant și cinic la început, Virgil se lasă sedus de ciudățeniile lui Claire iar șansa unei idile cu tânăra fată i se pare irezistibilă. Sfârșitul poveștii nu este însă chiar ce spera Virgil…

Dincolo de imaginile impresionante, filmul are o coloană sonoră impresionantă, semnată de binecunoscutul Ennio Morricone, renumit pentru muzica din peste 500 de filme şi seriale de televiziune, printre care „The Good, the Bad and the Ugly”, „Kill Bill” sau „Django Unchained”

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută