Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Cinema în aer liber

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cinema în aer liber Share Cinema în aer liber


Intre 23 iulie si 18 august ,Caravana Metropolis vine in Parcul Tineretului.

După succesul înregistrat anul trecut, cu peste 80.000 de spectatori în 7 orașe, după numărul record de spectatori înregistrat anul acesta la Brașov și Sibiu, Caravana Metropolis ajunge la București, unde va poposi timp de 4 săptămâni în Parcul Tineretului. Intrarea este liberă.

În fiecare seară de marți până duminică, începând cu ora 21:30, Asociația Culturală Metropolis îi invită pe bucureșteni la proiecții de
film în aer liber. Filmele alese sunt atât producții internaționale, cât și românești, premiate la festivaluri internaționale de film și împacă
toate gusturile, atât pe ale cinefililor, cât și pe ale amatorilor de distracție și relaxare într-un spațiu deschis. O alternativă la cinematograful clasic, accesibilă tuturor.

Evenimentul are ca obiectiv atragerea atenției publicului larg asupra celei de-a șaptea arte, savurate de această dată într-un mediu neconvențional.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută