Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

House Summer Camp

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii House Summer Camp Share House Summer Camp


În weekend-ul **26-28 iulie 2013** la ieşirea din **Copşa Mică**, la circuitul de motocross va fi o petrecerea – **House Summer Camp**, pe care amatorii de house, deep house, tech house şi minimal nu trebuie să o rateze.

Evenimentul este o iniţiativă privată care se desfăşoară pe un teren privat, lucru rar întâlnit şi chiar mai rar îndeplinit. Plin de curaj şi hotărât de realizeze ceva deosebit, organizatorul House Summer Camp, Mircea Muntean nu s-a lăsat descurajat şi în ultimul weekend din iulie muzica o să răsune lângă Copşa Mică.

" "

*„Cu o destinaţie specială şi anume, sporturi extreme cu motor, această locaţie este totodată şi gazda unei etape din campionatul naţional de motto extreme. Relieful ofertant al zonei ne-a inspirat să amenajăm şi o zonă specială cu destinaţia evenimente open air şi am construit o scenă cu caracter permanent. Condiţiile fiind create ne-am hotărât să încercăm să organizăm un prim eveniment, chiar dacă este puţin atipic pentru un astfel de loc”*, spune Mircea Muntean.

**House Summer Camp** se doreşte a fi o primă ediţie a unui eveniment cu bătaie lungă. Cu o durată de trei zile **scena va aparţine exclusiv DJ-ilor 24 din 24 de ore**, culminând cu invitaţii speciali ai fiecărei seri, respectiv **Jose Maria Ramon** (rezident DJ la unul dintre cele mai ascultate posturi de radio cu profil de House din Europa, Ibizza Global Radio) şi **Mihai Popoviciu** considerat unul dintre cei mai buni DJ din sud-estul Europei

*„Pentru asta ne-am pregătit cu echipamente de scenă pe măsură, spaţiu de camping, duşuri şi toalete, baruri şi zonă de food, corturi de umbră, asistenţă medicală şi dispozitive de securitate. Dar nimic din toate acestea nu ar fi fost uşor de înfăptuit fără sprijinul consistent al primăriei Copşa Mică prin reprezentanţii ei în frunte cu primarul Daniel Tudor Mihalache. Tot primăria va pune la dispoziţie şi un mijloc de transport gratuit de la gara Copşa Mică spre zona de party.
Acestea fiind spuse, vă aşteptăm la petrecerea noastră de trei zile cu un uşor iz de festival”**, mai spune Mircea Muntean

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută