Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Hăinuțele pentru copii n-au fost niciodată mai calitative

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hăinuțele pentru copii n-au fost niciodată mai calitative Share Hăinuțele pentru copii n-au fost niciodată mai calitative


Pentru copiii dumneavoastră va doriți țesături de calitate, cele mai naturale fire și modele cât mai atractive. Cu o tradiție în industria textilă de aproape două decenii, Pifou va oferă tot ce va doriți: produse de calitate ireproșabilă, prețuri decente și o experiență plăcută.

O afacere care a rezistat atât de mult are sigur un secret. Cei de la Pifou ne spun că secretul lor este respectul pentru clienți și pentru angajați, care sunt cu toții membri în marea familie Pifou.

" "

Toate [hainele pentru copii] (www.pifou.ro) realizate de Pifou sunt plăcute la atingere, confecționate din materiale certificate, curate și sigure, pentru că în procesul de producție nu sunt folosite substanțe toxice.

Pentru nou-născuți, Pifou a creat o gamă specială de hăinuțe organice, pentru că bebelușii să fie îngrijiți cu multă atenție încă din primele zile ale vieții. Astfel, în anul 2009, Pifou a devenit primul brand românesc care fabrică hăinuțe pentru nou-născuți din bumbac organic.

Magazinul online Pifou.ro nu ar trebui să treacă neobservat de către mămicile care aleg doar ceea ce este bun, de calitate și sănătos pentru copiii lor. Aici puteți găsi trusoul potrivit pentru orice copil și puteți alege dintre sute de modele, toate de o calitate remarcabilă.

Dacă vrei să te convingi, accesează-le acum site-ul www.pifou.ro și află câte minunății au pregătit pentru copii cei de la Pifou

Powered by [**Seo Monitor**](http://pinterest.com/seomonitor/)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută