Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Ana Airport Hotel „on your way”-un hotel cu adevărat în drumul tău

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ana Airport Hotel „on your way”-un hotel cu adevărat în drumul tău Share Ana Airport Hotel „on your way”-un hotel cu adevărat în drumul tău


Pe principiul „Un nou nume, aceleaşi sevicii impecabile” hotelul Ana, de pe şoseaua Alba Iulia, nr. 120, a devenit Ana Airport Hotel, o locaţie care merită recomandată nu doar turiştilor, dar şi sibienilor care caută un loc elegant, cochet, cu servicii de calitate într-o ambianță reconfortantă.

*“Cam de doi ani tatonăm ideea schimbării numelui, pentru a transforma dezavantajul în avantaj, adică dacă suntem departe de centrul oraşului, suntem totuşi cea mai apropiata unitate de cazare de aeroport, aşa încât suntem locaţia ideală pentru cei care aterizează la Sibiu. O să avem în 6 septembrie o petrecere pentru a marca schimbarea numelui şi atunci va susţine un concert şi cunoscutul artist austriac Stanley”*, spune Monica Marcoci, managerul hotelului.

La Ana Airport Hotel se cazează în general oamenii de afaceri, dar şi multe grupuri, cazuri în care hotelul oferă pachete cu reduceri de cazare. Mulţi turişti aleg locaţia pentru că este lângă aeroport, lucru care a şi motivat proprietarii să schimbe numele. De asemenea, mulţi români care tranzitează Sibiul în drum spre destinaţia de vacanţă, aleg să poposească la Ana Airport Hotel.

*“În 2001 a fost deschis motelul Ana, care în 2004 a devenit hotel de trei stele mărind capacitatea hotelului de la 25 de camere la 85 de camere. Noi facem tot posibilul să sporim confortul clienţilor noştri, avem camere foarte mari, trei săli de conferinţe, masă de billiard pentru cei care caută să se relaxeze, un restaurant cu o capacitate de 250 de locuri şi desigur o terasă cochetă, care întregeşte imaginea hotelului.
Restaurantul este frumos si elegant tocmai prin faptul că este puţin atipic. Avem nişte candelabre superbe, iar fiecare perete este tapetat cu un model diferit. Elegant decorat, este locul ideal pentru petreceri, nunţi, botezuri şi alte evenimente. Renovăm mereu ceva, pentru că vrem să îmbunătăţim serviciile oferite. Anul trecut am renovat restaurantul, iar anul acesta am renovat camerele.Toate au un aer de nou intr-un décor ce îmbină liniile clasice cu cele contemporane”*, mai povesteşte Monica Marcoci.

Dacă eşti în căutarea unui loc pe care să-l recomanzi unui prieten care vine în concediu la Sibiu sau dacă vrei să organizezi o conferinţă sau o petrecere într-un restaurant decorat cu bun gust, care oferă servicii impecabile, atunci Ana Airport Hotel e locul potrivit.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută