Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Prosecco Il Cole

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Prosecco Il Cole Share Prosecco Il Cole


Născut în regiunea **San Pietro di Felleto**, regiune cunoscută pentru frumusețe, climatul sau blând și mai presus de orice datorită viticulturii, **Prosseco Il Colle** nu este un simplu produs industrial, ci reprezintă rezultatul unei pasiuni extraordinare.

Il Cole a fost produs începând cu anul 1978 de către **Fabio Ceschin**, a cărui familie s-a dedicate producției vinului încă din anii 1920 transmițând secretele producerii acestuia împreună cu pasiunea și cu rigoarea în urmărirea etapelor din generație în generație, **Prosecco Il Colle** a devenit odată cu trecerea timpului un simbol al calității și fineții.

Întregul proces de producție este atent controlat de către specialiști din momentul plantării, până la recoltare, iar apoi în toate etapele de producere a vinului propriu-zis.

Un vin ce îl vei putea recunoaște mereu cu ochii închiși odată ce l-ai gustat, un exemplu fin de stil, proaspăt și sec , cu aromă de măr verde și bule efemere, **Prosecco Il Cole** reprezintă un ambasador rafinat al regiunii care este nominalizată pentru a face parte din site-urile incluse în patrimonial UNESCO.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută