Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

NewTown Residence, complexul unde încep poveştile de succes

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii NewTown Residence, complexul unde încep poveştile de succes Share NewTown Residence, complexul unde încep poveştile de succes


Complexul NewTown Residence este situat in sectorul 3 al Bucurestiului, intersectia Mihai Bravu cu Baba Novac si in imediata apropiere a statiilor de metrou Dristor 1 si 2. Locatia complexului este extrem de ofertanta, aflandu-se in apropierea parcului IOR, al complexului comercial Bucuresti Mall, langa spitalul Victor Babes, dar si in vecinatatea unor facilitati precum crese, gradinite, cafenele, scoli, banci, piete si numeroase supermarket-uri.

Buna dispozitie a clientilor care au ales [**ansamblul residential**] (http://www.newtown.ro/ ) NewTown este asigurata nu numai de cafeaua aromata dimineata pe terasele spatioase ale apartamentelor, dar si de finisajele de calitate si dotarile locuintei care le ofera garantia unui lucru nou si durabil. Confortul lor este completat atat de boxa cat si de parcarea subterana ce asigura pastrarea in bune conditii a autoturismului personal.

In plus,[**complexul rezidential din Dristor**] (http://www.newtown.ro/ ) ofera un sentiment sporit de siguranta prin securitatea incintei, personal de paza, camere video si cartele magnetice, iar spatiile verzi din curtile interioare sunt o incantare pentru ochi intr-o metropola aglomerata precum Bucurestiul.

Ansamblul rezidential a fost finalizat integral in luna Aprilie 2012 si oferit spre vanzare incepand cu luna Octombrie. Prima faza de constructie constand in 316 apartamente este in prezent locuita in procent de 90% , iar din cele 335 de apartamente noi 30% au fost deja ocupate.

Unul dintre avantajele esentiale ale acestui complex rezidential nou este amplasarea acestuia, fiind foarte aproape de centrul orasului, la doar 1 km de zona Decebal – Unirii. Cartierul Dristor beneficiaza de o retea de transport in comun de suprafata foarte bine dezvoltata, iar datorita statiilor Dristor 1 si 2 se poate ajunge rapid si usor in toate cartierele deservite de metrou.
De la garsoniere pana la apartamente cu 5 camere la NewTown Residence gasesti o diversitate mare de apartamente incluzand penthouseuri si duplexuri, care satisfac si cele mai exigente cerinte.

Pentru a te decide care dintre apartamentele disponibile in Newtown este cel mai potrivit pentru tine si nevoile tale, acceseaza [site-ul de prezentare](http://www.newtown.ro/) sau programeaza-ti o vizita la showroom-ul din Str. Dristorului 91-95 si vei vedea ce inseamna sa traiesti cu stil.
www.newtown.ro

Powered by [SEOmonitor] (http://www.ulise.ro/web-design/bucuresti/seo-monitor)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută