Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

De ce îi trebuie scut de motor metalic maşinii tale?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii De ce îi trebuie scut de motor metalic maşinii tale? Share De ce îi trebuie scut de motor metalic maşinii tale?


**Ideal pentru drumurile off-road** – drumurile cu gropi, pietre, denivelari sau macadam. In acel moment scutul dumneavoastra va actiona ca un bun protector al motorului masinii, care este cea mai relevanta piesa a autoturismului dumneavoastra.

**Protejeaza baia de ulei** – Scutul are rolul de a proteja si baia de ulei a automobilului, avarierea careia duce la imposibilitatea continuarii calatoriei si la necesitatea de a opri masina.

**Este usor de reparat**- Spre deosebire de cel din plastic, scutur metalic pentru motor este usor de reparat prin sudura, dupa un eventual impact si o deteriorare usoara a acestuia.

Magazinul online Scut Motor Metalic ofera acest tip de produse pentru aproape orice model de autoturism (spre ex. [**Scut motor pentru vw Polo**] (http://www.scutmotormetalic.ro/lista-scut-motor-metalic-volkswagen-scut_motor_volkswagen_polo-188.html ) sau [**scut motor Chevrolet Aveo**] (http://www.scutmotormetalic.ro/lista-scut-motor-metalic-chevrolet-scut_motor_chevrolet_aveo-70.html ) ), fiecare piesa fiind distribuita cu suruburi de prindere si accesoriile aferente.

Cu sediu in Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita si in localitatea Craiova, judetul Dolj, magazinul online este specializat pe acest doemniu, putand alimenta clientii din toata tara. Livrarea consta in colete expediate rapid si sigur prin Fancourier.

Pentru mai multe detalii legate de oferta existenta, consultati magazinul, intrand pe pagina de internet a acestuia, la adresa www.scutmotormetalic.ro

Powered by [Seo Monitor] ( http://pinterest.com/buntstudio/seo-monitor/)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută