Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

„Brașovul în bucate“– festival de gusturi bune

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii „Brașovul în bucate“– festival de gusturi bune Share „Brașovul în bucate“– festival de gusturi bune


[**HOSPICE Casa Speranței**](http://www.hospice.ro/) organizează în premieră la Brașov un festival culinar inedit. **În perioada 3-4 august**, cele mai apreciate restaurante din Brașov își vor muta bucătăriile în stradă și îi vor îmbia pe trecători **cu 30 dintre cele mai gustoase mâncăruri din lume** Gustul Brașovului va fi dezvăluit prin arome apetisante chiar în inima orașului, pe **strada Postăvarului**.

Timp de două zile, brașovenii și turiștii sunt așteptați aici cu mâncăruri delicioase, **lecții de gătit, demonstrații culinare și degustări de vin.** Mâncarea va fi servită pe terasele personalizate ale restaurantelor participante, unde atmosfera va fi întregită de acorduri de vioară și muzică ambientală.

Cei care ajung pe strada Postăvarului pentru a simți gustul Brașovului vor putea cumpăra **bilete de tombolă** la care pot câștiga **vouchere la restaurantele participante, ustensile de bucătărie și condimente pentru preparate savuroase**.
În plus, participanţii sunt invitați **să își voteze restaurantul preferat**, fiind automat înscrişi într-un concurs care are ca **premiu o invitaţie de două personae** la o cină elegantă, într-o locație exclusivistă, cea care va încheia prima ediție a Festivalului „Brașovul în bucate“.

Pentru prima dată, **duminică, 4 august, [Bastionul Țesătorilor](http://ro.wikipedia.org/wiki/Bastionul_%C8%9Aes%C4%83torilor_din_Bra%C8%99ov)** își deschide porțile pentru a găzdui acest dineu. Începând cu ora 20.00, restaurantele participante vor oferi aici, un **meniu gourmet**, alcătuit din trei feluri de mâncare. [**Mario & The Teachers**](https://www.facebook.com/mario.andtheteachers) îi vor încânta pe invitați cu acorduri de jazz, iar unul dintre cei mai iubiți maeștrii bucătari din România va oferi **o demonstrație culinară de excepție**.

Pentru că locurile sunt limitate la **12 pentru fiecare restaurant**, cei care doresc să guste din delicatesele pregătite cu această ocazie, trebuie să opteze în prealabil pentru unul dintre restaurante și **să cumpere un bilet în valoare de 100 de lei**.

**Parte din veniturile obținute în cadrul Festivalului „Brașovul în bucate“ vor fi direcționate către HOSPICE Casa Speranței, cu scopul de a asigura continuitatea serviciilor oferite copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile.**

**Restaurante participante: Taj Mahal, Prato, Kronwell, Fun Park, Sergiana.**

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută