Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Prinde ultimele bilete la Joe Cocker cu reducere de până la 50%

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Prinde ultimele bilete la Joe Cocker cu reducere de până la 50% Share Prinde ultimele bilete la Joe Cocker cu reducere de până la 50%


Sfârșitul lunii lui Cuptor „topeste” prețurile biletelor la cel mai hoț concert al verii. De marți până joi (23-25 iulie 2013) bilețele la concertul pe care Joe Cocker îl va susține în august la Sala Palatului sunt mai ieftine cu până la 50%.

Oricine cumpără în zilele de 23, 24 sau 25 iulie 2013 un bilet la categoria 300 sau 750 lei la concertul lui Joe Cocker ce va avea loc pe 4 august la Sala Palatului, va beneficia de o reducere de până la 50%! Reducerea este valabilă doar pentru categoriile de preț 300 lei și 750 lei.

Această promoție este valabilă doar de marți 23 iulie până joi 25 iulie și este disponibilă la Sală Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonalda€™s), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul și Eminescu, Magazinele Diverta, Muzică, Palatul Național al Copiilor și Stația de Metrou Unirii 1.

Cei ce doresc să comande bilețele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro. În cazul în care comandă se face online, plată poate fi făcută prin cârd sau ramburs, în ambele cazuri livrarea făcându-se la domiciliu, prin curier!

Prețurile biletelor pentru concertul JOE COCKER sunt următoarele:
– 750 lei – categoria VIP (preț întreg) €“> cu reducerea aplicată, cumpărătorul plătește doar 500 lei

– 400 lei – categoria I (preț întreg)

– 300 lei – categoria lI (preț întreg) > cu reducerea aplicată, cumpărătorul plătește doar 150 lei

– 200 lei – categoria III (preț întreg)

– 135 lei – categoria IV – SOLD OUT

Fanii lui Joe Cocker îl pot vedea pe artist live în această vară, pe 4 august la Sală Palatului din București (locația anunțata inițial: Romexpo)! Vizită cântărețului face parte din turneul de promovare al noului sau album – „Fire It Up”. Pe lângă piese de pe noul album, fanii vor mai putea ascultă și: You Can Leave Your Hăt On, Unchain My Heart, N’oubliez Jamais, Ain’t No Sunshine, Up Where We Belong…

Concertul „JOE COCKER” va avea loc pe 4 August 2013 la Sală Palatului din București și este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu Marshall Arts.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută