Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

HATESHPERE, a doua confirmare la METALHEAD MEETING

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii HATESHPERE, a doua confirmare la METALHEAD MEETING Share HATESHPERE, a doua confirmare la METALHEAD MEETING


Festivalul **METALHEAD MEETING** anunţă cel de-al doilea nume de pe afiş, din nou o premieră pentru România: legendarii danezi thrash metal de la **HateSphere** se alătură headliner-ilor de la **Hypocrisy**

Formată în Arhus, Danemarca de către chitaristul Peter “Pepe” Hansen în anul 2000, trupa **HateSphere** a cucerit rapid scena metal daneză, stabilind în același timp un nou standard pentru thrash metal-ul internaţional. Deşi trupa a fost marcată de nenumărate schimbări de componenţă, stilul s-a păstrat inconfundabil, iar cei de la **HateSphere** sunt pregătiţi să cucerească publicul din România.

Concertul de la Bucureşti va promova cel de-al şaptelea album de studio **HateSphere**, lansat în 2011 şi intitulat „The Great Bludgeoning”, un album cu un sound brutal, ce aduce aminte de compoziţiile de început ale danezilor.

Mai multe informaţii despre trupă se pot găsi accesând următoarele linkuri:

http://www.facebook.com/hatesphere666
http://www.youtube.com/hatesphereofficial

**METALHEAD MEETING** se va desfăşura în data de 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti şi promite să fie unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013!

Pe lângă noul nume anunţat, **METALHEAD MEETING** îi va avea ca headliner pe suedezii de la **Hypocrisy**, aflaţi pentru prima oară în România. Show-ul va promova ultimul album al trupei, “End Of Disclosure”, lansat în luna martie, însă pe scena de la Arenele Romane se vor auzi toate piesele „grele” care i-au consacrat pe suedezi.

Biletele pentru METALHEAD MEETING în format electronic se găsesc pe Iabilet.ro şi în reţelele Myticket (Diverta), Bilete.ro (Poşta Română, Inmedio, Germanos), Biletoo (Magazinul Unirea, Librăria Eminescu) şi Eventim (magazinele Orange şi Vodafone, Domo, Sala Palatului, librăriile Humanitas şi Cărtureşti). Bilete fizice se pot găsi şi la Club Fabrica (la terasă).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută