Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

„Aripi şi cai putere” la 3 ani de activitate a Aerodromului Floreni

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii „Aripi şi cai putere” la 3 ani de activitate a Aerodromului Floreni Share „Aripi şi cai putere” la 3 ani de activitate a Aerodromului Floreni


În ultimul weekend din această lună la aerodromul Floreni din comuna suceveană Dorna Candrenilor, iubitorii de senzaţii tari vor putea participa la zboruri demonstrative, întreceri hipice şi cu ATV-uri, în cadrul manifestării „Aripi şi cai putere” ce va marca împlinirea a 3 ani de activitate a aerodromului.

Potrivit comandantului obiectivului, Dan Cobuz, probele aero – moto – hipo vor cere echipajelor participante îndemânare, curaj, stăpânire de sine şi capacitate de orientare. Triatlonul programat între 26 şi 28 iulie se va bucura de participare numeroasă, aşa încât este indicat ca cei interesaţi să-şi facă rezervări din timp la pensiunile din zonă. Aerodromul Floreni beneficiază de 7 aeronave !de mici dimensiuni, pista având o lungime de 500 de metri.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută